BIJSCHOLINGEN
VOOR TRAINERS EN BESTUURDERS

Ben jij een trainer, bestuurslid, official of een andere gedreven clubmedewerker en wil je je competenties nog verder uitbreiden? Sporta zorgt er samen met haar partners voor dat jij de juiste kennis en vaardigheden vergaart om jezelf en jouw club naar een hoger niveau te tillen.

‌Het volgen van opleidingen en bijscholingen beloont Sporta graag! Zo verdienen clubs met jeugdleden extra subsidies via het jeugdsportfonds, kunnen gediplomeerde trainers een gratis sporttas krijgen of betalen we 50% van het cursusgeld terug bij het behalen van een diploma bij de Vlaamse Trainersschool.

Benieuwd naar meer? Ontdek al je clubvoordelen.

Overzicht alle bijscholingen

Bekijk het overzicht van alle Sporta-bijscholingen voor clubleden, trainers en bestuurders, in diverse thema's.

Omgaan met opvallend en storend gedrag

Omgaan met opvallend en storend gedrag

Omgaan met opvallend en storend gedrag

Sporta legt uit: Jouw sportverzekering

Door je aansluiting bij Sporta Team ben je zeker van een degelijke sportverzekering voor je leden en organisatie. Maar weet je ook wat deze verzekering concreet inhoudt?

Sporta legt uit: Jouw sportverzekering

Opleiding aanspreekpunt integriteit

Investeer in een ethisch gezonde club. Tijdens de opleiding tot club-API leer je hoe je preventief aan de slag kan gaan met grensoverschrijdend gedrag op jouw club.

Breed motorische ontwikkeling in het zwembad

Met deze bijscholing krijg je een combinatie van theorie rond brede motorische ontwikkeling, gevolgd door praktijk waarbij je zelf het water in gaat om de oefeningen te ervaren. 


Breed motorische ontwikkeling in het zwembad

Interesse in andere thema's of opleidingen?

Word gediplomeerd trainer
Verrijk jezelf als clubbestuurder
Vraag een bijscholing aan