CLUB
‌VOORDEEL

Terugbetaling deelnamegeld 

"Dag van de Trainer"

Jouw voordeel

Je club krijgt het deelnamegeld (max. €45/trainer) van de Dag van de Trainer integraal terugbetaald, voor elke aangesloten trainer/lesgever van je club die deze dag volgt.

Waarom?

Op de Dag van de Trainer wordt een ruim aanbod aan kwalitatieve workshops met experts aangeboden, gericht op specifieke sporttechnische – of algemenere trainersthema’s. Je trainers stellen zelf hun persoonlijk programma samen en schaven op één dag hun trainingskills bij.

Door een integrale terugbetaling van het deelnamegeld hoeft geen enkele trainer in jouw club nog te twijfelen om de Dag van de Trainer te volgen! Meer info? Klik hier

Vereisten

De trainer/lesgever, waarvoor de terugbetaling wordt gevraagd, is op het moment van de Dag van de Trainer aangesloten bij de Sporta Team en zijn/haar diploma-gegevens staan correct vermeld in Mijn Beheer

Opmerkingen

Na controle van de bewijsstukken betaalt Sporta het deelnamegeld terug op het rekeningnummer van de club. Zij voert nooit rechtstreekse terugbetalingen uit op het rekeningnummer van de trainer.

Hoe aanvragen?

  • Aanvragen kunnen ingediend worden nadat je het deelnameattest hebt ontvangen, dus na afloop van de Dag van de Trainer. 
  • Upload je deelnameattest(en) en je betaalbevestiging of -bewijs