WORD GEDIPLOMEERD TRAINER

Wil je bijleren als trainer en een erkend diploma behalen? Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool (VTS) aan het juiste adres. Zij zijn immers de officiële aanbieder van sportkaderopleidingen in Vlaanderen. Samen meer trainers beter opleiden is hun missie!

VTS organiseert een brede waaier aan opleidingen voor trainers in hun sport en begeleiders van specifieke doelgroepen. Trainersopleidingen vind je in verschillende niveaus. De opleiding tot initiator is dé basisopleiding. Het doel van de opleiding is om jou te leren hoe je technische en tactische aspecten van de sport op een didactisch verantwoorde wijze kan overbrengen op je sporters. Nadien kan je je nog verder verdiepen in competitieve aspecten in de opleiding tot instructeur, trainer B of trainer A! Ontplooi jezelf en word de beste trainer die je sporters kunnen wensen.

Clubvoordelen bij je opleiding

Bovendien leggen we onze gediplomeerde trainers graag in de watten! Diploma behaald? Dan ontvang je van ons een handige sporttas en 50% terugbetaling van je inschrijvingsgeld! Ontdek deze en andere voordelen via onze clubondersteuning.

Vind hier een opleiding op jouw maat

LEES MEER OVER VTS OPLEIDINGEN

VTS PLUS bijscholingen

VTS Plus geeft jou als trainer, ongeacht je niveau, de mogelijkheid om je blijvend bij te scholen over sporttakoverschrijdende onderwerpen. Daarnaast bieden ze ook een platform om met andere trainers en docenten in dialoog te treden over verschillende actuele thema's.

Vind hier een VTS Plus bijscholing op jouw maat

Lees meer over de VTS bijscholingen