Ondersteuning Multisport

Bekijk hieronder alle ondersteuningsvormen en voordelen waarmee we jouw club van dienst kunnen zijn.

‌Voor Multisportaanbieders ≤12J ‌Voor Multimove-aanbieders ‌Voor Multi SkillZ aanbieders Toon alles
Sporta organiseert samen met partners heel wat bijscholingen die je helpen om je aanbod naar een hoger niveau te tillen. 
Je club krijgt 50% van het totale cursusgeld terugbetaald wanneer een trainer/lesgever het VTS-attest van Multimovebegeleider behaalt. Dat bedrag kan je club bv. (deels) terugbetalen aan de trainer in kwestie of verder investeren in de clubwerking.
Multisport aanbieders ontvangen extra punten voor het Sport-i label. Via dit jeugdsportfonds kan je extra subsidies ontvangen en een gouden, bronzen of zilveren kwaliteitslabel ontvangen.
Clubs die multisport aanbieden krijgen tot €200 terugbetaald bij aankoop van sportmateriaal voor hun multisportlessen.
Nieuwe erkende Multi SkillZ Academies krijgen €200 korting op de aankoop van het Multi SkillZ ToolZpakket.
Clubs die multisport aanbieden krijgen 12 gratis standballen of 100 gratis ballonnen voor gebruik in de multisportlessen.
Erkende Multi SkillZ Academies kunnen het Skilly-mascottepak, beachflags, kegels, stokken,... lenen voor een event, sportdag, initiatie,...
Clubs die een erkende Multi SkillZ Academy opstarten kunnen korting krijgen op de maandelijkse fee die je betaalt om Multi SkillZ aan te bieden en betalen €19,99 ipv €39,99.
Sporta organiseert samen met C2C jaarlijks een teamdag voor licentienemers en coaches. Op deze opleidingsdag krijg je extra info om de kwaliteit van je academy te verbeteren en kan je ervaringen uitwisselen met andere academies. 
Kinderen ≤12j, hun meesportende ouder of begeleider en hun lesgevers kan je aansluiten aan het voordelige M-tarief dat slechts €5/jaar bedraagt. Hiermee zijn ze verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen en kunnen ze genieten van allerlei voordelen.
Ondersteuning Coach2Competence
Ook Coach2Competence, de ontwikkelaar van Multi SkillZ biedt heel wat ondersteuning aan.
Kennisdatabank multisport
Een databank met artikels, webinars, podcast, ... over brede motorische ontwikkeling en multisport.

Verlaagd aansluittarief 
‌voor multisporters ≤12 jaar en hun trainers!

Jullie de sport, wij de support!

Meer info

Ontdek nog meer voordelen voor je club

Bekijk welke nuttige terugbetalingen, kortingen, sportieve extra's en ondersteuning jouw club kan aanvragen en haal zo gerust het uiterste uit de kan! Alle andere clubvoordelen specifiek voor Sporta-clubs zijn samengevat in 1 overzichtelijke gids.

Download de clubvoordelengids