VOLLEYBAL ANTWERPEN

In de provincie Antwerpen organiseert Sporta een recreatieve reguliere en bekercompetitie voor heren- en damesploegen op verschillende niveaus. Er hangt een gezonde competitiegeest in de lucht, maar fair play en wederzijds respect zijn de speerpunten.

Scheidsrechters

In recreatief volleybal gelden net zo goed spelregels. Daarom zorgt elke club voor scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen leiden. We zijn dolblij dat we elk seizoen op hun bereidwilligheid en inzet mogen rekenen. Ook zij dragen bij tot de sportieve wedstrijdsfeer en fair play die zo typisch zijn voor onze werking.

Scheidsrechterscursus

De scheidsrechterscommissie organiseert jaarlijks in het najaar een scheidsrechterscursus. Wie graag scheidsrechter wil worden kan hiervoor inschrijven. De huidige scheidsrechters die een opfrissing kunnen gebruiken, mogen gratis deelnemen. ‌ ‌

Data: 3 avonden, najaar 2021 om 19u30 ‌
Locatie: nog te bepalen ‌
Deelnameprijs: €15 ‌
‌Inschrijven: mail naar volleybal@sporta.be 
‌‌Lesgever: Dirk Melis ‌
Inhoud: ‌
‌• de reglementen en hoe ze moeten geïnterpreteerd worden 
‌• de tekens die de scheidsrechter moet tonen 
‌• het managen van een wedstrijd.

Bestuur

Sporta-Volleybal Antwerpen kan alleen maar bestaan dankzij de tomeloze vrijwillige inzet van een gemotiveerd bestuur van vrijwilligers met kennis van zaken. 

EEN VRAAG VOOR HET PROVINCIAAL BESTUUR? 
‌Guy Petit, Voorzitter Volleybal Antwerpen
‌Zegepraalstraat 8 - 2140 Borgerhout 
‌Tel. 03/235 65 37 - gsm: 0478/22.98.37 

‌Het provinciaal comité is elke dinsdagavond vanaf oktober t/m mei (19u tot 21u30, uitgezonderd schoolvakanties) ook telefonisch paraat.

Contact

Sporta-consulent Volleybal ‌
‌Katrien ‌
‌Boomgaardstraat 22 bus 50 2600 Berchem ‌
‌03 361 53 43 
‌‌volleybal@sporta.be