Sporta Team | sporta-voordelen voor je leden

Sporta-lid? 
‌Geniet van je voordelen!

Door je aansluiting bij je sportclub ben je ook automatisch aangesloten en verzekerd bij Sporta Team. Als lid van Sporta Team geniet je van een aantal leuke voordelen*. ‌We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Korting van €20 op Sporta-kampen

Krijg een rechtstreekse korting van €20 op Sporta-kampen met overnachting. Schrijf je in voor een dagkamp? Dan ontvang je €10 korting. Boek je vakantie op www.sportakampen.be en gebruik je kortingscode “8A4AD4FEFA” (geldig t.e.m. 30/11/2024) bij de inschrijving. Deze korting is van toepassing voor alle aangesloten Sporta-leden en hun kennissenkring.

24/24u verzekering voor individuele sportbeoefening

Ook als je buiten clubverband op individuele basis gaat sporten, ben je 24u/24u verzekerd bij het beoefenen van 7 gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, rolschaatsen, fitnessen of yoga. Geen zorgen dus als je zelf een extra sportsessie inlast! Bekijk de details van de verzekeringspolis.

Persoonlijk trainingsadvies voor (startende) joggers

Exclusief voor Sporta-leden: maak gratis gebruik van de trainingstool waarbij je a.d.h.v. je ervaring, je gewenste doel en je trainingsvoorkeuren een professioneel op maat trainingsschema voor 5 of 10 km kan volgen. Bovendien wordt jouw persoonlijk schema week na week aangepast op basis van jouw feedback. Ontdek de tool hieronder!

* Deze voordelen zijn exclusief van toepassing voor leden van organisaties aangesloten bij Sporta Team, met een "Clubpakket op naam".