Sporta Team | Inschrijving Sporta-Runs

Inschrijving Sporta-runs

Schrijf je in als Sporta-run en ontvang tal van voordelen.
‌Zo zijn er niet alleen gratis voordelen maar ook nuttige extra's zoals timing, een interessante verzekering, voordelig materiaal en een online inschrijfmodule. 

Schrijf hier in

Gratis ondersteuning

Promotie

Je run wordt mee opgenomen in de kalender en de promotie voor de Sporta-runs.

Draaiboek

Ontvang een handig gebald draaiboek dat je ondersteunt bij je loopevent.

Materiaal
Ontvang gratis 1 doosje veiligheidsspeldjes en 1 rol afspanlint.

Extra opties

Inschrijfmodules

Je kan er ondertussen niet meer buiten, online inschrijven is een onderdeel geworden van de loopevents, maar hoe pak je dit juist aan? Sporta helpt je hier graag mee verder. Je kan kiezen uit een inschrijfmodule om volledig zelf te beheren in Mijn Beheer OF je laat je inschrijfformulier door ons opmaken in RaceResul. Beide zijn volledig GRATIS te gebruiken. Hiernaast ontdek je de mogelijkheden.

Verzekering voor deelnemers en medewerkers

VOOR WIE?
 • Voor Sportevents van max. 2 dagen
 • Tot 1.000 deelnemers en medewerkers
 • Meer dan 1.000 deelnemers? Vraag een persoonlijke offerte
WANNEER
 • Tijdens heel het event
 • Tijdens de opbouw en afbraak
VOORDELEN
 • Goed verzekerd
 • Geen franchise
 • Eenvoudige administratie
 • Hoge tegemoetkoming
 • Unieke lage prijs voor Sporta-runs
Meer info

Timing

Tegenwoordig moet alles snel gaan: lopers willen hun uitslag al bijna voor ze gefinisht zijn. Om aan deze vraag tegemoet te komen zal Sporta vanaf nu standaard Live-results aanbieden zonder meerkost! Dit biedt tal van mogelijkheden voor de lopers en supporters om de uitslagen te volgen, maar ook het werk van de speaker wordt een stuk eenvoudiger. Heb je een complexe wedstrijd met meerdere timingpunten? Geen probleem ook daar helpen we je graag mee verder. 
‌Schrijf flexibel in tot 2 maanden voor je wedstrijd.

Een timing op maat van jouw event

Op alle wedstrijden komt een medewerker van ons ter plaatse die de Live results verzorgt. Je hoeft je dus niets aan te trekken van de timing of de uitslagen

Wij zorgen voor Borstnummers* Kies zelf of je ze wil aankopen of ontlenen. Een papieren nummer kost €2, een plastic nummer €2,5. 
‌Ontleen je nummers dan betaal je enkel de verloren of beschadigde nummers.

Wij verzorgen de  Timing op maat van jouw wedstrijd. Vertel ons hoe je concept er uit ziet en wij denken met jou mee! Nettotijden, verschillende rondes, ... geen probleem. Heb je meer dan 1 timingpunt nodig? Voor een meerkost van €100 per punt kan alles.

Wil je onmiddellijk na de finish je deelnemers een SMS-je sturen met hun prestatie? Geen probleem: teken in op onze SMS-service (€100) en wij doen dit voor jou!

NIEUW! Vraag een tablet voor de Speaker of onze tv schermen aan (52") en zorg er voor dat iedereen de wedstrijd nóg beter kan volgen. De tablet bieden we volledig gratis aan. Voor de tv schermen betaal je €50 huur (ontlenen van het materiaal is afhankelijk van de beschikbaarheid)

*Let op!
‌ ‌Om logistieke redenen zullen de geleende borstnummers niet meer meegegeven worden met de Sporta-medewerkers van de tijdsregistratie.
‌ ‌Er zijn dus nog 2 opties:
‌ ‌1) De club haalt de nummers vooraf op en brengt ze terug (Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem) na afspraak.
2) De nummers worden per post opgestuurd en teruggestuurd (portkosten voor rekening van je club). ‌


Wanneer de nummers beschikbaar zijn en welke set je toegewezen krijgt, is afhankelijk van andere organisaties. ‌
Na gebruik worden de nummers terug bezorgd. Per ontbrekend nummer wordt er €2,5 aangerekend.

Voordelig materiaal

Veiligheidsspeldjes*

€6 per doosje van 1000

Afspanlint*

€13 voor 1 rol van 250m

Kidsmedailles

€0,40 per medaille.
‌Betaal enkel wat je gebruikt!

BibBits

= magnetische borstnummer houders.
‌€6 per setje.
‌Betaal enkel wat je gebruikt!

Gepersonaliseerde medailles

Al vanaf €1,2 euro per medaille. Prijs afhankelijk van oplage en ontwerp. Minstens 2 maanden vooraf aanvragen!

Gepersonaliseerde T-shirts

Vanaf €4,5 euro per T-shirt. Prijs afhankelijk van oplage en ontwerp. Minstens 2 maanden vooraf aanvragen!

Gepersonaliseerde Bekers

 Prijs afhankelijk van gekozen ontwerp. Minstens 2 maanden vooraf aanvragen!

Airtubes

Geen gedoe meer met startbogen over je parcours, geen constante stroom nodig. Ontleen volledig Gratis onze Airtubes. First come, first served. Zelf op te halen in Berchem. Optionele verzekering voor €130

Iets anders?

Ben je nog op zoek naar iets anders? Stel ons zeker de vraag en wij kijken of we dit aan een voordelige prijs kunnen aanbieden.

* 1 doosje veiligheidsspeldjes en 1 rol afspanlint krijg je gratis!

Voorwaarden

Om in te schrijven als Sporta-Run gelden onderstaande voorwaarden:

 1. De club is lid van Sporta Team en aangesloten met een Clubpakket op naam, per jaar. Dit wil zeggen dat je de persoonsgegevens van je leden in Mijn Beheer registreert. Ben je nog niet aangesloten, dan kan je dit hier doen. Om te kunnen aansluiten moet een club minstens 10 leden hebben en een actieve clubwerking hebben (d.w.z. minimum 1 activiteit per week organiseren in clubverband)
 2. Sporta- en Zeker Sporten leden krijgen korting op het inschrijvingsgeld van jouw run. Je geeft minimum €1 korting op zowel voor- als daginschrijvingen en dit wordt duidelijk geafficheerd
 3. Het Sporta Team-logo én Sporta-Runs logo staan vermeld op alle promotiemateriaal: geef de logo's een plaats op je (digitale) affiches, flyers, website,...
 4. Breng de Sporta- en partnerbannering zichtbaar aan tijdens de wedstrijddag. Stuur achteraf een foto door als bewijs.
 5. De club verbindt zich ertoe in orde te zijn met deze wettelijke verplichtingen voor de organisatie van een loopwedstrijd: toestemming van gemeente en politie, een medische hulppost etc.
 6. Ophalen en inleveren materiaal: de club haalt zelf het materiaal op en brengt dat ook tijdig terug (ten laatste 2 dagen na wedstrijd) naar ons kantoor in Berchem (Boomgaardstraat 22), na afspraak. Opsturen kan mits betaling portkosten.
 7. Er zijn maximaal twee organisaties aan het Sporta-Run tijdsregistratietarief per club toegelaten. Meerdere organisaties kunnen onder de voorwaarden van onze eventondersteuning aangevraagd worden.
 8. Je sluit een verzekering af voor loopevenementen. Sporta biedt deze voor een zacht prijsje aan onder de vorm van een eventverzekering.
Schrijf in