Sporta-Team | Tornooien

TAFELTENNIS
TORNOOIEN

Krijg je nog niet genoeg van tafeltennis? Neem dan ook zeker eens een kijkje buiten je eigen provincie door deel te nemen aan de federale tornooien. 
‌Ook voor onze masters hebben we een apart tornooicircuit. 
‌En voor de betere spelers is er nog het federale kampioenschap waar de beste spelers van elke provincie het tegen elkaar o
pnemen.

De verschillende types tornooien

Federale tornooien

Als je je ook buiten de provincie wil meten kan je dit doen op de federale tornooien. Je kan spelen in je eigen reeks maar ook in de open reeks en zo neem je het ook eens op tegen spelers met een ander klassement. Inschrijven doe je via TT-online De kalender vind je hieronder terug.

Masters tornooien

Ook onze 40+’ers mogen zich uitleven buiten de normale competitie om. Op een leuke gemoedelijke manier kunnen onze masters zo nog wat meer van hun tafeltennistalent laten zien. Inschrijven doe je via TT-online. De kalender vind je hieronder terug.

Federale kampioenschappen

Ieder jaar krullen zowel de enkel- als de dubbelspecialisten uit alle Sporta-tafeltennisprovincies hun scherpst aangesneden effectballen en accuraatste smashes uit de pols. Allemaal met hetzelfde doel: zich een jaar lang laten aanspreken als Sporta-kampioen. Een titel die alleen maar glans krijgt dankzij een strijdvaardig en sportief deelnemersveld. Let wel: alleen de spelers die de provinciale tafeltennisraad selecteert kunnen aantreden in het federaal kampioenschap.

KALENDER: Sporta Tafeltennis Tornooien

Deze kalender zal binnenkort weer aangevuld worden.