Sporta Team | ondersteuning gadgets

Promotionele ondersteuning met voordelige gadgets

Jouw voordeel

✔ Vraag voordelige gadgets aan om je club te promoten op wervingsactiviteiten zoals bv. initiatiemomenten, clubopendeurdagen, vriendjesdagen,...

✔ Via Sporta bespaar je tot 70% op de oorspronkelijke kostprijs van de gadgets! (richtprijs per stuk: €1 -70% korting = €0,30/st.)

✔ Kies uit verschillende gadgets (zolang de voorraad strekt).

Waarom

Met wervingsactiviteiten zet je je club in de kijker en leid je nieuwe leden toe naar je club. Belangrijk, maar lang niet altijd makkelijk. 

Door het aanbieden van een klein gadget spring je ongetwijfeld meer in het oog en wie weet, overtuig je zo wel die extra potentiële leden.

Voorwaarden

Je organisatie is aangesloten bij Sporta Team met een van onderstaande pakketten:

✔ Clubpakket op naam

✔ Clubpakket op aantal

‌Je wervingsactiviteit voldoet aan deze vereisten.

Hoe aanvragen
  • Vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.
  • Je kan 1x/jaar voordelige gadgets aanvragen.
  • Je kan maximaal zoveel voordelige gadgets (met 70% korting) aanvragen dan dat er leden zijn aangesloten op het moment van de aanvraag. Meer gadgets kunnen altijd aangevraagd worden mits betaling van de volledige kostprijs (100%) per gadget.
aanvragen
Vereisten
  1. Tijdens de wervingsactiviteit staat(n) de sporttak(ken), waarvoor de club is aangesloten bij Sporta, centraal en wordt(en) actief beoefend.
  2. De activiteit wordt zonder winstbejag aangeboden en staat open voor het brede publiek (ook niet-leden!). De activiteit gaat door op occasionele basis (geen permanent karakter) en vindt plaats onder toezicht van gekwalificeerde/ervaren begeleiders.  
  3. De activiteit beoogt onder meer een instroom van nieuwe leden en heeft een lage instapdrempel.  
  4. De wervingsactiviteit wordt georganiseerd met aandacht voor kwaliteitszorg en gezond sporten (meer info via www.gezondsporten.be). 
  5. Wedstrijden, tornooien, kampen, toertochten, start-to's of reguliere competitie komen niet in aanmerking.
  6. Sporta Team dient als partner vermeld te worden tijdens het evenement of activiteit; desgevallend wordt ook een kleine logovermelding op de voorafgaande drukwerken/communicatie geapprecieerd..
  7.  Het aantal aangevraagde gadgets of waardebonnen moet in verhouding staat met de grootte van de sportpromotionele activiteit.
Aanvraagformulier