CLUB
‌VOORDEEL

Ondersteuning van clubs die 
‌Multi SkillZ aanbieden

Jouw voordeel
Clubs die Multi SkillZ aanbieden via een erkende Multi SkillZ Academy krijgen:
 • €200 terugbetaald bij aankoop van sportmateriaal voor de Multi SkillZ-lessen 
 • 12 gratis strandballen of 100 gratis ballonnen voor gebruik in de Multi SkillZ-lessen
 • Een Joma-sporttas voor elke Multi SkillZ coach die werd opgeleid via de e-learning.
 • Korting op de maandelijkse fee die je betaalt om Multi SkillZ aan te bieden: €19,99 i.p.v. €39,99.  

Waarom?

Multi SkillZ Academies geven 5- tot 12-jarige kinderen de kans om met een unieke methode hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het is de manier bij uitstek om te “leren bewegen, leren sporten”. 
‌Sporta onderstreept ook bij lagere schoolkinderen het belang van een brede motorische ontwikkeling en stimuleert graag de weg naar een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Sportclubs die Multi SkillZ aanbieden via een erkende Multi SkillZ Academy krijgen daarom, naast de steun die zij ontvangen van Coach to Competence, éxtra hulp van Sporta.

Hoe aanvragen?
 • Bundel alle facturen, kastickets en/of bankafschriften van je aankopen voor sportmateriaal en mail ze door naar multiskillz@sporta.be
 • De strandballen/ ballonnen vraag je aan via multiskillz@sporta.be 
 • De sporttas vraag je aan via multiskillz@sporta.be  samen met je bevestiging die je van C2C ontving bij de activatie van de e-learning. 
 • De korting op de maandelijkse fee moet aangevraagd worden bij je aanvraag om een erkende Multi SkillZ Academy te worden. Meer info? Klik hier.

Vereisten

 1. Je club is aangesloten bij Sporta en biedt Multi SkillZ aan via een erkende Multi SkillZ Academy. 
 2. Enkel sportmateriaal nodig voor het geven van Multi SkillZ sessies komt in aanmerking voor een terugbetaling (max. €200). Via multiskillz@sporta.be kan je eventueel de materiaallijst opvragen om te zien welke materialen aangewezen zijn om aan te schaffen.
 3. Enkel recent aangekochte materialen (<1 jaar) komen in aanmerking.
 4. De Multi SkillZ coach waarvoor de sporttas aangevraagd wordt, is op het moment van de aanvraag aangesloten bij Sporta Team en is aan de slag in een erkende aangesloten Multi SkillZ Academy.
 5. De korting op de maandelijkse fee geldt alleen voor clubs met een ‘klassieke’ clubstructuur, niet voor privé-organisaties of zelfstandige entiteiten.

Opmerkingen

 • Na controle van de bewijsstukken betaalt Sporta Team de waarde van het aangekochte materiaal (max. €200) op het rekeningnummer van de club.
 • De club haalt de 12 gratis strandballen of 100 gratis ballonnen af op het Sporta-secretariaat in Berchem, Tongerlo of Maaseik (na afspraak). Zending per post kan mits betaling van de verzendkosten.
 • Een Multi SkillZ-aanbieder kan de materiële ondersteuning één keer aanvragen (geen jaarlijkse herhaling).

Extra ondersteuning

 1. Het aanbieden van Multi SkillZ komt in aanmerking voor het Sport-i label.
 2. Elke Multi SkillZ Academy die opstart in 2021 kan éénmalig een kortingscode van €200 aanvragen voor de aankoop van het Multi SkillZ ToolZ pakket.
 3. Elke Multi SkillZ Academy kan het Skilly-mascottepak, beachflags, roll-ups en sportmateriaal ontlenen. Lees meer.
 4. Klik hier voor meer info over de ondersteuning van Coach2Competence.