Sporta Team | multi Skillz

MULTI SKILLZ

Multi SkillZ, een ideaal vervolg op Multimove, is de manier bij uitstek om kinderen van 5 tot 12 jaar hun motorische vaardigheden verder uit te bouwen. Deze sporttakoverschrijdende vorm van multisport vormt een mooie basis en perfecte aanvulling van elke sport. ‌ ‌

Trainer Manu Verheyen maakt lagere school kinderen gek van bewegen in zijn Multi SkillZ Academy. Hij vertelt hoe en waarom hij kinderen veelzijdig laat bewegen.

Multi SkillZ?

Via energieke sportsessies vol dynamische beweegopdrachten, samenspel en plezier worden kinderen gek gemaakt van bewegen. De Multi SkillZ aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en laat elk kind schitteren.

‌Multi SkillZ richt zich tot kinderen die
  • ‌nood hebben aan spelplezier en beweegvreugde. 
  • geen zin hebben om 1 sport te kiezen. 
  • hun favoriete sport (nog) niet hebben gevonden 
  •  hun motorische vaardigheden (verder) willen ontwikkelen 
  •  al lid zijn van een sportclub, maar extra uitdagingen en motorische prikkels willen om (nog) meer plezier te beleven en hun sportvaardigheden te optimaliseren.

Alle info vind je hier
Multi SkillZ is één van de multisport concepten die Sporta Team mee ondersteunt. Het is een ideaal vervolg op Multimove en is de manier bij uitstek om kinderen van 5 tot 12 jaar hun motorische vaardigheden verder uit te bouwen

Ondersteuning

Biedt ook jouw club Multi SkillZ aan? Voor slechts €5pp/jaar kan je je deelnemers aansluiten, verzekeren en genieten van onze ondersteuning. Zo kan je bv €200 aan materiaal cadeau krijgen of een set nieuwe strandballen.

Wil jij samen met ons kinderen gek maken van bewegen?

Integreer Multi SkillZ in je training

Ben je trainer en wil je Multi SkillZ in je trainingen integreren om ze kwaliteitsvoller te maken? Schrijf je dan in voor het online DrillZplatform. Hier ontdek je heel wat video's met oefenstof die jou helpen een toffe les aan te bieden. Sporta Team leden genieten van een korting tot 70% op het platform.

Word Multi SkillZ coach

De kwaliteit van jouw Multi SkillZ training staat of valt bij de kwaliteit van de coaches. Zij zijn de belangrijkste schakel in het overbrengen van het beweegplezier naar de kinderen. De opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met Coach2Competence. 
‌Meer info volgt in 2024.