LESSEN
GOED VERZEKERDE SPORTLESSEN

vraag je lessenpakket aan

VERZEKER JE SPORTERS TEGEN SPORTONGEVALLEN

VOOR WIE?

Voor organisatoren van sportieve lessenreeksen die hun deelnemers goed willen verzekeren.

WANNEER?

Tijdens de sportactiviteiten van je lessenreeks.

VOORDELEN:
  • Goed verzekerd 
  • ‌Geen franchise 
  • ‌Weinig administratie
  • ‌Hoge tegemoetkoming
prijs per sport

6 REDENEN VOOR EEN GERUST GEMOED

Organiseer je als particulier of vereniging een tijdelijke sportactiviteit in groep, zoals een Start to Run? Dan wil je betrouwbare info over verantwoord sporten én een voordelige verzekering voor je deelnemers en lesgever(s) . Een verzekering? Uiteraard, want een ongeluk tijdens het sporten is snel gebeurd.

Vanaf €80 
‌per 10 personen

Je deelnemers en lesgever(s) zijn tijdens de sportieve activiteiten van je lessenreeks verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Ook de aansprakelijkheid van jou als organisator is voor deze activiteiten gedekt. Dit geldt voor een periode van 4 maanden. De specifieke kostprijs voor lessen in jouw sport vind je hier.

Digitaal

Geen stapel papieren die ondertekend moeten worden, geen eindeloze administratie. Jouw aansluiting verloopt volledig digitaal en de administratie wordt tot het absolute minimum beperkt. Zo hoef je geen persoonsgegevens van je sporters door te geven.

Geen franchise

Er geldt geen franchise waardoor je deelnemers alle kosten die in aanmerking komen terugbetaald krijgen, ook al gaat het om kleinere bedragen.

Burgerlijke aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijk van je organisatie is gewaarborgd tijdens de activiteiten van je lessenreeks. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade aan derden.

Terugbetaalde kosten

Medische en apothekerskosten die in aanmerking komen, worden terugbetaald na een sportongeval. Zelfs voor schade aan een bril of voor tandprothesen zijn er interessante tegemoetkomingen.

Geen kostenplafond

Je deelnemers zijn de klok rond wereldwijd verzekerd en er is geen kostenplafond bij lichamelijke ongevallen (incl. beroerte of hartfalen). Bovendien kunnen ze kosten tot maar liefst drie jaar na het ongeval terugvorderen.

Lees alle polisdetails

JULLIE DE SPORT,

WIJ DE SUPPORT

Sporta Team is er voor jou en je organisatie. We staan klaar met het antwoord op al je praktische vragen. En we geven je keer op keer een persoonlijke service. Een service die je doet glimlachen. Want net zoals jij hebben we een hart voor sport. En net zoals jij weten we dat je een goede omkadering nodig hebben. Laat ons daarom weten wat we voor jou kunnen betekenen. Dan gaan we er snel mee aan de slag.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER JE SPORTPAKKET


1. Hoe geef ik een ongeval aan?

ANTWOORD:
  • Download het aangifteformulier.
  • Vul de eerste pagina zo volledig mogelijk in.
  • Laat je arts het geneeskundig getuigschrift invullen.
  • Scan de documenten en mail ze naar verzekeringen@sporta.be

Of stuur ze per post naar:
Sporta Verzekeringen
Boomgaardstraat 22 bus 50 
2600 Berchem  

  • Je krijgt een ontvangstbevestiging.


2. Zijn fietsen of ander sportmateriaal ook verzekerd?

NEE,
Schade aan fietsen of ander materiaal zit niet in deze polis van Sporta Team. Als aangesloten organisatie kan je via Sporta wel nog aanvullende verzekeringsopties nemen, zoals een brandverzekering en een verzekering alle risico's. Neem hiervoor contact op via team@sporta.be.


3. Een sporter heeft een hartaandoening. Valt hij binnen deze verzekering?

JA,

Maar een preventief sportmedisch onderzoek is dan aangewezen. Raadt zijn/haar arts het af om te sporten? Dan moet hij/zij dat advies zeker volgen.


4. Wat verstaat Sporta Team onder een lessenreeks?

ANTWOORD:

Dat zijn de sportactiviteiten van het lessenpakket. Dat voor gedurende maximum 4 maanden met een maximum van 3 activiteitsdagen per week.

OVERTUIGD?
VRAAG HIER JE LESSENPAKKET AAN

Aanvraag Clubpakket op aantal, per 4 maanden

Gegevens club
Van Tot
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Gegevens sportlocatie
Contactpersoon van je organisatie

Hiermee teken je definitief in op de aangevraagde sportverzekering en worden je de betreffende kosten aangerekend!