CLUB
‌VOORDEEL

Tot 70% korting 
‌op Multi Skillz Drillz

Jouw voordeel

Clubs die Multi SkillZ oefenstof willen integreren in hun training kunnen tot 70% korting krijgen op onderstaande online videodatabases van Multi SkillZ:

Waarom?

Fysiek actieve kinderen komen vaak op zeer jonge leeftijd terecht in een sportspecifieke context die op zich onvoldoende is om een degelijke en duurzame ontwikkeling te waarborgen. Kinderen hebben nood aan een brede en gevarieerde psycho-motorische ontwikkeling. De Multi SkillZ platformen zijn een rijkdom aan oefenstof die trainers inspireren om kinderen op een uitdagende en fijne manier te prikkelen en motorisch vaardiger te maken. Sporta onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en stimuleert graag de weg naar een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Sportclubs die Multi SkillZ integreren in hun training krijgen daarom extra steun van Sporta.

Vereisten
  • Je club is aangesloten bij Sporta en heeft een sportaanbod voor 5 t.e.m. 12-jarigen. 
  • De trainer waarvoor een toegang wordt aangevraagd, is via de aanvragende club aangesloten bij Sporta.
Hoe aanvragen?

Vraag je kortingscode aan via mail naar multiskillz@sporta.be. Vermeld het platform en de naam, voornaam, en e-mailadres van de trainer waarvoor je een toegang aanvraagt.

Opmerkingen
  • Je ontvangt toegang voor 1 jaar. Nadien wordt je toegang verlengd voor €56,99/jaar/persoon. 
  • Dit is een persoonlijke toegang. (1 account = 1 persoon). Indien je binnen je club meerdere trainers toegang wil geven, betaal je voor hen slechts €56,99/jaar/persoon.
  • Inclusief gratis app waarmee je alle video’s kan streamen op je smartphone. 
  • Klik hier voor meer info over de videodatabases van Multi SkillZ.