GYM & DANS
JURY

Een jurycursus bij Sporta

Ook op recreatieve wedstrijden krijgt elke deelnemer een score toegekend. Deze geeft feedback over een bepaalde prestatie en helpt om inzicht te krijgen in het leerproces. 

‌Ben jij geïnteresseerd in gymnastiek of dans en heb je zelf al een mooie basiskennis? Ex-gymnasten, ouders, trainers of actieve gymnasten kunnen zich vanaf het jaar ze 16 worden opleiden tot jurylid! Een jurycursus bij Sporta duurt afhankelijk van de gekozen discipline 4u - tot 1 dag. Je leert de theorie en het reglement kennen en oefent op het praktische jureren aan de hand van filmpjes. Aan het einde van de opleiding krijg je een test waarbij gepeild wordt naar je theoretische kennis en de praktische toepassing hiervan. 


Wanneer de wedstrijden er aan komen kies je zelf wanneer je beschikbaar bent en zorgt Sporta voor een fijne omkadering! Word jurylid en draag bij aan een fijne wedstrijddag waar gymnasten en dansers zich op hun gemak en gewaardeerd voelen! Bovendien help je onze clubs een hele stap vooruit aangezien zij instaan voor het afvaardigen van juryleden.

Kalender

Hier verschijnt binnenkort de kalender met jury opleidingen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of twijfels? ‌
‌Spreek gerust een trainer van een wedstrijdgroep aan of contacteer me via gymdans@sporta.be

contacteer ons

ETHISCH SPORT