Week van de official

Zet jouw official in de kijker van 1-9 oktober en wie weet wint jullie club wel een Decathlonbon TWV €50. 


Van 1-9 oktober verdienen alle officials een plekje in de spotlights. Aangezien het meestal zij zijn die zich ten dienste van de sport zetten is het die week hét moment bij uitstek om alles even in het teken van de officials, scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers, ... te zetten!

Want zonder officials geen wedstrijden, en ook wij als recreatieve federatie houden wel van af en toe een wedstrijdje.

Doet jouw club mee? Zet jouw official(s) in de kijker van 1-9 oktober en wie weet wint jullie club wel een Decathlonbon TWV €50. We verloten er 5 dus het loont zeker de moeite om deel te nemen.

Hoe doe je mee?

Bedankt je official, scheidsrechter, jury, tijdsopnemer, ... op een manier en een moment naar keuze. Tijdens of na een match, met een verrassingsbezoekje, op sociale media of gewoon in de club. Jullie kiezen zelf hoe! Trek een foto met de betrokken official, deel deze op sociale media voor 9 oktober met #bedanktscheids of #bedanktjury en tag ons in de reacties of mail het door naar ons.

Wil je graag de communicatietools van de Vlaamse Sportfederatie gebruiken? Zij bereidden een pakketje voor met oa de logo's, GIF's, animatiefilmpje of een fotofilter. Hier lees je alle info over hoe je dit kan gebruiken.