Start 2 Coach

Start 2 Coach

DEZE OPLEIDING IS VOLZET. INSCHRIJVEN VOOR DE OPLEIDING VAN  1 EN 2 AUGUSTUS IN WILRIJK IS WEL NOG MOGELIJK.
Schrijf in


De cursus Start 2 Coach is de basismodule van de Vlaamse Trainersschool. Elke trainer die een trainersdiploma wil behalen start met deze praktijkgerichte en laagdrempelige opleiding.

Tijdens de 15 opleidingsuren leer je hoe je op een pedagogisch juiste manier training geeft. Dit met focus op een veilige sportomgeving, motiverend coachen en integriteit.

Dankzij de vele praktijkuren is dit vooral een opleiding waarin je al doende heel veel bijleert, zowel van de docent als van je medecursisten.

Zowel beginnende (assistent) trainers als meer ervaren trainers die een VTS-kwalificatie willen halen zijn welkom, dit ongeacht in welke sporttak je training geeft. De cursus is sporttakoverschrijdend dus iedereen vanaf 15 jaar (geboortejaar 2009) kan inschrijven. 

Kostprijs: €55. Na het behalen van je attest kunnen Sporta trainers 50% terugbetaald krijgen en krijgen ze bovendien een sporttas. Informeer ook zeker of je club tussenkomt in de kostprijs. 

Locatie: Atletiekclub Olse - Rodeloopstraat 21 - 2170 Merksem 

Lesmomenten: 7/9: 8.30u-17u en 21/9: 8.30u - 16u. Online kennistoets 28/9

Inschrijven: dit doe je via de website van de Vlaamse Trainersschool.

Heb je interesse in de cursus maar kan je niet? Op 1 en 2 augustus kan je deze opleiding ook volgen in Wilrijk. Schrijf je dan in voor module 1 van de opleiding Coach 4 Skills.