Sporta legt uit overzicht 2022

In 2022 startten we met onze Sporta legt uit webinars. Webinars waarin Sporta clubbestuurders op een laagdrempelige manier informeert over haar ondersteuning en service.

Webinars die 100% toepasselijk zijn in jouw sportclub!

- Aan de slag met de inschrijfmodule: Sporta Team heeft in Mijn Beheer een module waarbij leden zich eenvoudig kunnen aansluiten bij je club of inschrijven voor een losse activiteit. VZW's kunnen hier bovendien een online betaling aankoppelen zodat de boekhouding nog makkelijker verloopt!

- Digitale lidkaarten: Sinds juni zijn de digitale lidkaarten niet meer weg te denken. In deze webinar leer je hoe je deze makkelijk download en aan je leden bezorgd.

- Multisport: een brede motorische ontwikkeling is essentieel voor de sportieve vaardigheden en plezierbeleving bij kinderen! Start ook jouw club met een multisport aanbod?

- Vernieuwde heraansluiting: Sporta Team stak haar heraansluitingsmodule in een nieuw jasje! Kom snel te weten hoe je dit jaarlijks in orde brengt.

Hier alvast de duidelijke samenvattingen van de webinars. Benieuwd naar het hele verhaal? Ontdek het op de pagina van Sporta legt uit