Kom met je club op TV

Nu 2023 op zijn einde loopt, kijken talloze sporters uit naar de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Ook VRT wil de spelen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In “Goed gespeeld!”, een nieuw spelprogramma van VRT 1, gepresenteerd door Siska Schoeters, nemen elke week vier lokale sportclubs het tegen elkaar op in hun verschillende disciplines. Wil jij met je sportclub meedoen? Dat kan!

Elke sportclub wordt vertegenwoordigd door twee atleten en om beurt ontvangen ze drie andere duo’s op hun eigen sportterreinen om daar een proef te spelen die kadert binnen hun eigen sporttak. Omdat de thuisploeg een té groot voordeel heeft tijdens het uitoefenen van hun eigen sport, wordt één van hun twee spelers tijdens die proef vervangen door een BV. Die BV wisselt dus de hele week van team om te zorgen voor een gelijk speelveld. De club die het meest uitblinkt in alle vier de sporten van die week heeft goed gespeeld en wint een mooie prijs dankzij Sport Vlaanderen.


Jouw club in Goed Gespeeld? 

Je krijgt de kans om met jouw club, jouw favoriete sport onder de aandacht te brengen!

Hoe deelnemen?

Vanaf vandaag kan je via volgende link op VRT MAX je sportclub inschrijven. Geïnteresseerde sportclubs kunnen door het productiehuis gecontacteerd worden om mee te werken aan “Goed gespeeld!”.


Schrijf je club in