Doe mee met de Warmste Infinity Run

Doe mee met de Warmste Infinity Run

Doe mee met de Warmste Infinity Run en stuur 100 kwetsbare jongeren op kamp!
Op woensdag 20 december loop of wandel je mee met de Warmste Infinity Run ten voordele van het DWW fonds van Studio Brussel. 
Zak met je familie, vrienden of collega's af naar Sporta Spot Kempen in Westerlo en loop of wandel zoveel je wil op ons Infinity parcours. Blijf daarna gerust hangen met je supporters in het sfeervol kerstdorp. Verwarm je aan de vuurkorven en eet en drink iets terwijl je van de animatie geniet. Gezelligheid gegarandeerd in het kader van het goede doel. 


Waarom organiseren we de Warmste Infinity Run?
Het DWW fonds van Studio Brussel staat dit jaar in het teken van "opgroeien zonder zorgen". Bij Sporta vinden we dat vakantie op maat een basisrecht is. Ook voor jongeren die omwille van armoede of verblijf in een instelling te veel obstakels ervaren.
Daarom wil Sporta tijdens de schoolvakanties in 2024 honderd jongeren uit deze kansengroep volop laten genieten van een zorgeloos verblijfkamp en dit samen met hun leeftijdsgenoten. Hiervoor worden de financiële en culturele drempels weggewerkt, de individuele aandachtspunten opgevolgd en een begeleiding op maat aangeboden.


De opbrengst van de Warmste Infinity Run is ten voordele van het DWW fonds van Studio Brussel. Ons project - Sporta-kampen zonder zorgen voor 100 kwetsbare jongeren - is één van de goede doelen. 


Doe mee