CLUB
‌VOORDEEL

Sporta-voordelen voor je leden

Jouw voordeel

Ook de leden van je club genieten door hun aansluiting bij Sporta van een aantal gratis ledenvoordelen. Communiceer deze voordelen aan je leden*. Het zijn ongetwijfeld leuke extra’s waarmee jouw club je leden kan verwennen!
‌* In ClubSupport vind je kant-en-klare sjablonen (voor e-mail, nieuwsbrief en website) om de ledenvoordelen mee op te nemen in je clubcommunicatie naar je leden. Ga naar Mijn Beheer, kies het menu ClubSupport en zoek op ‘Voordelen voor je leden’.

Ledenvoordelen

Cadeaubon van €6 bij Decathlon

Sport moet toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Vraag je cadeaubon aan via het menu ‘Mijn voordelen’ in je persoonlijke account in Mijn Beheer. Je kan de bon gebruiken in je favoriete Decathlon-winkel. Veel sportplezier!

Korting van €20 op Sporta-kampen

Krijg een rechtstreekse korting van €20 op Sporta-kampen met overnachting. Schrijf je in voor een dagkamp? Dan ontvang je €10 korting. Boek je vakantie op www.sportakampen.be en gebruik je kortingscode “STL23TVF37” (geldig t.e.m. 30/11/2023) bij de inschrijving. Deze korting is van toepassing voor alle aangesloten Sporta-leden en hun kennissenkring.

Persoonlijk trainingsadvies voor (startende) joggers

Exclusief voor Sporta-leden: maak gratis gebruik van de handige tool waarbij je a.d.h.v. je ervaring, je gewenste doel en je trainingsvoorkeuren een professioneel op maat trainingsschema voor 5 of 10 km kan volgen. Bovendien wordt jouw persoonlijk schema week na week aangepast op basis van jouw feedback. Ontdek de tool onder ‘Mijn voordelen’ in je persoonlijk profiel van Mijn Beheer..

24u/24u verzekering voor individuele sportbeoefening

Ook als je buiten clubverband op individuele basis gaat sporten, ben je 24u/24u verzekerd bij het beoefenen van 7 gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, rolschaatsen, fitnessen of yoga. Geen zorgen dus als je zelf een extra sportsessie inlast! Bekijk de details van de verzekeringspolis.